Konstantan rast i napredak u poslu je moguć i ostvariv samo onda kada pratite tržište, kada znate šta donosi sutra i imate pretpostavke koliko možete da napredujete. Napredak podrazumijeva da se kompletna struktura Vašeg poslovanja kreće uzlaznom putanjom tačnije da profit raste a da paralelno uz to kompletan tim ljudi prati i bude u toku sa proizvodnjom ili prodajom u zavisnosti od toga čime se Vaše preduzeće bavi.

1) Trenutak kada adekvatno znanje i razvoj ostvaruju uspjeh.
2) Trenutak kada je važno znanje da bi razvoj i prodaja opstala.

Da bi se održao balans između ulaganjaprofita potrebna je konstantna edukacija, potrebno je da u ključnim momentima donesete ispravne odluke kada se radi analiza tržišta i položaj Vaše usluge ili proizvoda na karti kupovine potencijalnih korisnika. Naš tim je obučen da Vas edukuje i prati sve parametre kada su u pitanju razvojni putevi firme, pojedinca i usluga. Mi možemo realizovati i tehnički poboljšati tržišnu vrijednost Vašeg proizvoda i na taj način povećati profit koristeći najsavremenije metode modernog poslovanja na domaćem tržištu i na tržištu zemalja Evropske unije.

a) Studija slučaja u prvom šematskom prikazu jeste kada se sami borite na tržištu usluge i prodaje.
b) Studija slučaja u drugom šematskom prikazu jeste kada u saradnji sa Imperialmm timom direktno plasirate Vaš proizvod ili uslugu na tržište, u tačno određene ciljne grupe (starosne, profesionalne ili neke druge odrednice kod korisnika).

Različitim pristupom i analizom tržišta mi kreiramo jasnu sliku potrošača i po starosnim i drugim parametrima Vaš proizvod plasiramo na tržište, tako da su efekti naših poslovnih kampanja što veći i kvalitetniji kada se radi o prodaji.

Vodimo se tezom da je put velikog ulaganja jednak putu velikog profita uz minimalne gubitke.”