Da bi što bolje prezentovali određen posao, proizvod, biznis u lancu marketing karika jedna od važnijih stvari je i fotografija. Često se dešava da određeni proizvod ne bude kupljen samo iz razloga zato što nije adekvatno prezentovan ili korisniku nije lijep na prvi pogled (pogotovo kada se radi o online prodaji) u tom trenutku jako je važno da Vaš proizvod bude konkurentan u odnosu na sve druge proizvode na tržištu.

WeBix tim se uvijek fokusira na detalje kada se radi o fotografiji, pravi se tačan prikaz onog što je važno za krajnjeg korisnika u Vašem slučaju kupca ili klijenta. Detaljnom analizom kreira se model koji ima za cilj da kroz određen broj fotografija korisniku prezentuje jasnu viziju onoga što se prodaje ili nudi kao usluga.

Naše dugogodišnje iskustvo je pokazalo da omjer između amaterske i profesionalne fotografije ima jasnu razliku kod prezentacije proizvoda, a proporcija 1:5 daje rezultat da 1 profesionalna fotografija ostavi bolji utisak nego 5 amaterskih. Što u daljem marketinškom smislu znači da sa profesionalnom fotografijom možete više postići u ličnoj prezentaciji, brendiranju i utisku kod ciljne grupe ljudi.