WeBix agencija koji svoje postojanje gradi na kvalitetu i iza koje stoji tim kreativnih ljudi, koji su odlučili da svoje znanje i dugogodišnje iskustvo prezentuju kao jedan od brendova budućnosti. Kako u tehnološkom tako i društvenom djelovanju, kroz razne vidove poslovanja na domaćem i stranom tržištu.
Naš marketing tim prema svakom klijentu postupa pojedinačno u cilju kvalitetne i dugoročne saradnje. U skladu sa našim poznavanjem tržišta i mogućnostima online tehnologija našim klijentima nudimo i konstruktivne savjete, pojedinačna i kolektivna rješenja za proizvode i usluge, a sve u svrhu ostvarivanja ciljeva kampanje.

Zadovoljstvo nam je što možemo da Vam ponudimo najsavremeniju komercijalnu komunikaciju sa Vašim ciljnim grupama i to na svim prostorima bilo da je u pitanju pristup našem tržištu ili stranom putem pozicioniranja marketing plana na našem jeziku ili nekom stranom (engleski, njemački, italijanski i drugi), za tržište zemalja Evropske unije…

60 sati Timskog rada dnevno

100+ Zadovoljnih klijenata

10 godina Na IT tržištu

Šta mi radimo?

Planiranje, realizacija i promocija

Tim WeBix-a za Vašu kompaniju radi planiranje, realizaciju i promociju poslovnog okruženja. Bilo da se radi o jednom ili više proizvoda, određenom plasmanu na domaće ili strano tržište kao i kompletan monitoring za razvoj.

Dizajn, programiranje i podrška

Profesionalnim pristupom određenom problemu uz integrisan kreativni rad možemo stvoriti jedinstven brend koji će korisnicima približiti Vaš proizvod i uslugu, a ulaskom u WeBix  obezbijediti rast prihoda.

Naše rukovodstvo

Srđan Jakovljević Founder

Diplomirani ekonomista sa preko 7 godina iskustva u vođenju poslovanja, planiranja i implemetnacije usluga za potrebe tržišta.

Severin Kisin CEO

Više od 10 godina iskustva u pružanju visokokvalitetnih IT usluga.

Naš tim

Miloš Balotić Contributor

IT asistent u kreiranju i realizaciji projekata sa višegodišnjim iskustvom

Angel Božić Art director

Diplomirani slikar, grafički dizajner i ilustrator. Preko 15 godina dizajner zvuka i audio producent.

Davor Nišević Event manager

Organizator događaja sa 8 godina iskustva na području vizuelnog dizajna i Foto & Video produkcije kao i  postavljanja scenografija.

Dijana Balotić Photographer

Profesionalni fotograf sa 18 godina iskustva

Gordan Marić Photo & Video

Profesionalni fotograf i režiser  sa 6 godina iskustva

Mihajlo Topić Web designer

Web dizajner i tehnička podrška