PR odnosi (Public Relations – odnosi s javnošću) su jedno od glavnih “oružja” današnjeg globalnog tržišta koje je preplavljeno mnoštvom različitih proizvoda i usluga. Ova grana marketinško – tehnološke industrije je prije svega važna za reputaciju određenih firmi i jako je važna zbog dodatnog poboljšanja poslovanja na domaćem i stranom tržištu.

Dobra PR kampanja jeste ona koja ostavi najveći utisak na ciljnu grupu i ostane zapamćena kao nešto posebno što do tada nisu imali prilike da vide.

PR odnosi se većinom vežu uz marketing sa primjesom više inovativnih rješenja – dok marketing ima prvu i osnovnu ulogu a to je da ostvari što veću informisanost i poveća prodaju.

WeBix tim gradi sistem PR menadžmenta na način koji je najefikasniji klijentu, tako što kombinacijom marketinga u svim oblicima i nastupima Vaše kompanije izvlači ono najbolje. Bilo da trebate da date intervju, službeni dopis, prezentujete nešto na televiziji, u nekoj emisji, radio stanici i drugim medijima. Na javnim skupovima, poslovnim sastancima i u užem krugu prijatelja.

Naš program PR djelovanja prije Vašeg istupa ili prezentacije pravi tačan i konkretan plan dešavanja, kao tok mogućih problema pa na osnovu toga nudi rješenja koja budu u skladu sa onim što je potrebno da se kaže ili prezentuje. Tako da loši komentari i neke posljedice budu svedene na minimum a kompletan učinak bude zadovoljavajući (u zavisnosti o kakvoj promociji ili kampanji se radi).

Iz našeg dugogodišnjeg iskustva na raznim sportskim, kulturnim i poslovnim PR angažovanjima smo ostavili dobar utisak i uspješno realizovali svaki zahtjev koji su nam klijenti postavili. Bilo da se radi o prezentaciji ili završnoj fazi nekog projekta.