Uspješna organizacija “Stars kupa 2017”

Uspješna organizacija “Stars kupa 2017”

WeBix je učestvovao u još jednoj sjajnoj organizaciji i dao svoj doprinos kao agencija, ovog puta u pitanju je sportski događaj “Stars kup 2017” koji se održao u Gradišci 13. i 14. maja.

Naime “Stars kup 2017” se održava po drugi put i ovo je najmnogobrojniji sportski događaj u Gradišci. Sam turnir jer međunarodnog karaktera na kojem su učestvovale ekipe iz Srbije, Hrvatske i cijele BiH.

Na ovom turniru su 72 ekipe uzele učešće a ukupan broj takmičara bio je 1000.

Agencija WeBix bila je zadužena za organizaciju ovog događaja kao i kompletno brendiranje koje je trajalo 3 mjeseca.
Kreirali smo prvenstveno mnoštvo detalja koji će samim takmičarima ostati u sjećanju tako da sam turnir pamte kao jedan od najboljih na kojem su učestvovali a nakon toga da svi oni koji budu prisustvovali mogu da uživaju u dobrom fudbalu.
Pored same organizacije, potrudili smo se da napravimo i nešto što će dodatno uljepšati ovaj događaj a to je “Stars prodavnica” u kojoj su se mogli naći brendirani artikli sa turnria kao što su šolje, puzzle i fotografije sa svim učesnicima ili pojedinačno klubovima.

Pored mnoštva nagrada koje je “FK Stars” priredio onim najboljim, kako klubovima tako i pojedincima, vodili smo brigu i o onima koji su došli da podrže ovaj sjajan sportski događaj koji je ujedinio tri države. Tako smo u sklopu same organizacije mislili i na publika kojoj smo omogućili da se osvježi i okusi domaće specijalitete u “Stars FOOD-u”.

Kao agencija sproveli smo i marketinšku kampanju kada je riječ o promociji samog turnira gdje smo ugostili i lokalne i regionalne medije koji su ispratili ovaj događaj. A naš tim je ispratio kompletan događaj od početka do kraja, ovog eminentnog turnira koji je svoja vrata otvorio i izvan granica BiH.

Trudili smo se da svaki detalj bude na svom mjestu, tako da zadovoljava kompletnu formu turnira i organizacije a u skladu sa tim da promovišemo i one koji su dali svoju nesebičnu podršku tj. privrednike, a pored samih privrednika veliki doprinso su dali i roditelji starsovaca bez kojih sam turnir ne bi mogao da se organizuje na ovako zavidnom nivou.

Ukoliko niste bili u prilici da prisustvujete samom “Stars kupu 2017” kompletan promotivni video možete pogledati u prilogu koji smo Vam pripremili.

Vaš WeBix