WeBix & Market Đurić MBB – NOĆ kupovine u Derventi (FOTO & VIDEO)

WeBix & Market Đurić MBB – NOĆ kupovine u Derventi (FOTO & VIDEO)

U petak 02.06.2017. godine WeBix tim i Đurić  MBB u saradnji  sa poslovnim  partnerima organizovali su Noć kupovine u Derventi.

Pobrinuli smo se  se da Noć kupovine u  Derventi bude  jedna  nova  priča  uz savršenu uslugu i  najpovoljnije   cijene. Kupci su imali priliku da uz gratis  roštilj  i piće uživaju u širokoj gastro ponudi  restorana  „Ilić“.

Učešće su uzele i mnogobrojne  domaće  kompanije koje  se bave proizvodnjom prehrambene i neprehrambene robe  koje su kroz razne promocije i  degustacije  prezentovali kvalitet svojih proizvoda.

U radionici u sklopu  marketa najmlađi su imali priliku zabaviti se sa svojim omiljenim crtanim likovima, u čaroliji koja  im je priređena uživali su u takmičenjima, degustaciji  raznih  poslastica  kao  i nagradama  koje  su osvajali.

Organizovali smo Noć za  pamćenje, a market Đurić MBB opravdao je ukazano povjerenje svojih  kupaca i dobio potvrdu da su poželjno  mjesto  za kvalitetnu  kupovinu.

A pored svih promocija kao i nagradnih igri, oni koji su imali najviše sreće imali su priliku da u nagradnoj igri osvoje vrijedne nagrade. Dvije mašine za veš su osvojili Snježana Čobanović i Sandra Ilić, dok su ostale vrijedne nagrade osvojili: Zora Terzić, Marko Radovanović, Milica Šarčević, Dušanka Radovanović, Slađana Đeorđić, Željka Selimović, Amela Omeragić, Nada Kitonić, Miroljub Siminčić, Branislav Knežević, Tatjana Radišković, Marijana Jeftić, Božica Plavšić, Dejan Plisnić i Daliborko Brico.

Naš tim je još jednom uradio sjajan posao a kako je to sve izgledalo možete pogledati u video prilogu koji smo za Vas pripremili.

Pogledajte NOĆ kupovine u Derventi