WeBix u Modriči – 6. rođendan marketa Đurić MBB

WeBix u Modriči – 6. rođendan marketa Đurić MBB

Domaći trgovinski market “Đurić MBB” proslavio je svojih 6 godina postojanja i rada u Modriči. Marketinška agencija WeBix bila je zadužena za organizaciju događaja koji je okupio nekoliko hiljada građana Modriče koji su uživali u rođendanskom shoppingu.

Kao market koji vodi računa o svojim kupcima i klijentima “Đurić MBB” potrudio se da i za najmlađe posjetioce a svoje kupce obezbijedi raznovrstan program, te su se na samoj proslavi 6. rođendana našli i neki od omiljenih crtanih likova. Kao i mala škola crtanja i radionica za djecu koja je upotpunila kompletan ugođaj same kupovine.

Market “Đurić MBB” pored kvalitetne usluge i povoljnih cijena na svoj rođendan odlučio je da svim svojim kupcima omogući učešće u velikoj nagradnoj igri a oni najsrećniji su dobili vrijedne nagrade i poklone.

Pored svega što je činilo ovaj rođendan posebnim, iz marketa poručuju da im je najvažnija interakcija sa njihovim kupcima tako reći usklađenost njihovih potreba sa mogućnostima koje market “Đurić MBB” može da im pruži. Kao i to da njima duguju veliku zahvalnost za sve ove godine postojanja marketa u Modriči. Trudimo se da održimo konstantan rast kada je u pitanju kvalitet usluga a uz sve to da cijene budu prilagođene potrebama naših kupaca.

Pored samih kupaca, u marektu su se našle i mnogobrojne domaće kompanije i proizvođači kako prehrambenih tako i neprehrambenih proizvoda sa svojim štandovima i promotivnim artiklima koji su uveliko zainteresovali sve prisutne.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u video prilogu koji smo za Vas pripremili: